svítidla byt + kancelářsvítidla průmyslovásvítidla ostatnísvětelné zdrojemodulární přístroje a spínačerozvaděče a příslušenstvíelektroinstalační materiálhromosvodyKabely a vodičevypinače a zásuvkydomácnost + zahradaventilátoryOhřev vody a topeníMěřící technikamalé domácí spotřebičeakumulátory a zdrojezabezpečenívelké domácí spotřebičeakční zboží za výhodné cenybazar použitých prvků

7x7 multifunkční hrnec

Multifunkční hrnec

7x7 multifunkční hrnec

Cena s DPH:
Kód:1501
Váha:3.00 Kg
Vyberte :
Zvolte variantu:
Kusů:

  • Produkt 6 v 1: Fritéza, parní hrnec, kontaktní gril, pomalý hrnec, přenosný gril a elektrická pánev
  • Úsporný na prostor v kuchyni
  • Plně rozebiratelný – nádobu lze mýt v myčce
  • Variabilní nastavení teploty
  • Skleněná poklice
  • Vyjímatelná nádoba s nepřilnavým povrchem
  • Úchyty pro snadné přenášení
  • Nastavení teploty od 60 do 190°C
  • Objem olejové náplně: 1,5 - 4l
  • Kontrolka termostatu
  • Protiskluzové nožičky
  • Příslušenství: fondue set 6 vidliček, koš na fritování, mřížka na vaření v páře
  • Rozměry nádoby: 275 x 275 x 95 mm (vxšxh)
  • Vnější rozměry: 350 x 335 x 235 mm (vxšxh)
  • Příkon: 1350 -1650 W

Multifunkční hrnec Concept 7x7 umožňuje 7 + 1 různých způsobů přípravy pokrmů

Doma nebo na chalupě v něm můžete

  1. Smažit
    Kdo by si nedal dozlatova osmažený řízek? Dno nádoby je dostatečně velké na to, abyste mohli připravovat třeba čtyři najednou…
  2. Vařit
    Polévku, brambory, těstoviny, rýži i třeba ovocné nebo houskové knedlíky zvládne multifunkční hrnec Concept uvařit.
  3. Grilovat

  4. Vařit v páře
    Hrnec 7x7 je vybavený mřížkou, která vám umožní jeden z nejzdravějších způsobů přípravy pokrmů - vaření v páře. Připravená zelenina neztratí barvu ani cenné vitamíny.
  5. Zapékat

  6. Připravovat fondue
    Jednoduše pozvolna rozpustíte suroviny v ohřívací nádobě a pomocí sady vidliček můžete konzumovat, ať už sladké varianty jako jahody v čokoládě nebo tradiční sýrové. Příklad receptu na klasické švýcarské sýrové fondue pro 4 osoby: Rozetřený stroužek česneku ohřejte v 250 ml suchého bílého vína. Přidejte nastrouhaný sýr ementál 300 g a gruyer 300 g (možno i jiné druhy sýrů dle chuti). Zakápněte šťávou z poloviny citrónu. Vše neustále promíchávejte, až se vytvoří hustá sýrová omáčka. V 60 ml třešňového likéru rozmíchejte lžíci kukuřičného škrobu, přidejte trochu pepře a muškátového oříšku, dejte do omáčky a promíchejte. Servírování: Kousky bílého pečiva na fondue vidličce namáčíme v omáčce.
  7. Fritovat

  8. Ohřívat